Echt contact op jouw bijeenkomst?
Met aandacht voor mens en verhaal?

Echt contact op jouw event

Je weet dat je een bijeenkomst gaat organiseren.
Er zijn gasten.
Er is publiek.

Maar hoe verbindt je die twee met elkaar, en met het onderwerp?

Graag ben ik als moderator jouw missing link.
En.. als kers op de taart denk ik graag creatief met je mee over het program.

Ik ga voor echt contact en speel met de energie van het moment!

evajansenfotografie_watjezietbenjezelf_elske-10

Ervaring

Na mooie studies in het veld van HR en Theater begon ik in 2011 voor mijzelf. Als presentatrice maakte ik mijn eerste stappen (deed ik auditie bij de plaatselijke tv zender) en startte ik WakeUp. Onder deze bedrijfsnaam focuste ik mij jarenlang op het inspireren van mensen tot meer werkplezier.

In de jaren erna heb ik op vele manieren en in verschillende samenwerkingen mijn rollen vervuld. Als gesprekspartner bij talkshows en events en ook als facilitator bij groepen.
Al geruime tijd ga ik in de rol als moderator voor de inhoud van de gesprekken en de connectie met de gast en het publiek.
Tot slot wellicht goed om te melden dat mijn voorkeur uitgaat naar bijeenkomsten waarbij mens en verhaal centraal staan.

Kennismaken?

 

Zo ga ik te werk..

Ik kijk, luister en maak in combinatie met mijn fijngevoeligheid en nieuwsgierigheid snel contact met mensen. Hierdoor komen gesprekken makkelijk tot stand. Ook in het contact tijdens de voorbereiding verken ik met veel plezier het thema, leer ik de gasten kennen en onderzoek ik de gewenste sfeer en opzet.

Ik geloof dat deze voorbereiding het grootste onderdeel is van het creëren van de verbinding en inhoudelijke bijdrage tijdens het event.
De gast met zijn verhaal, het publiek met het thema en beide partijen met elkaar.

Tot slot hoor ik vaak dat mijn stem rust creëert, maar ook aanzet tot energie dus kies ik net voor dat wat past tijdens jouw event.

Ervaring in beeld en audio

Elske

BrabantDC
Presentatie Networking Dinner DDW

 

youtube-video-thumbnail

Performance Verwarrend?!
Samenwerking met Rogier Roeters

Brabant

Prins Bernhard Cultuurfonds
Presentatie Brabant Bokaal 2018-2019

youtube-video-thumbnail

Podcast reportage Henriettewaard
Audio

youtube-video-thumbnail

Host Radio Social Label
Elske in gesprek met Mark Rutte

Ontwerp zonder titel-4

Cultuur 2030 - Gemeente Breda
Talkshow - Fotograaf: Roy ter Hoeve

Elske-3

BrabantC
Presentatie Partnerevent

Elske-2

Ligt in de Week
Huiskamergesprek met wisselende gasten

youtube-video-thumbnail

Spiek
Voice-over voor Spiek

Ervaringen van anderen

“Elske wist met haar enthousiasme het publiek zo ver te krijgen om persoonlijke vragen te stellen aan de leden van het bestuur. Elske beheerst de kunst om dieper op de vragen in te gaan en een dermate veilige sfeer neer te zetten waardoor de vragen ook werden beantwoord"

Trivium Lindenhof, Raad van Bestuur

“Professioneel – goed voorbereid – innemend en vooral ook met aandacht en respect voor de verhalen van de mensen. Waar (te) veel presentatoren de neiging hebben om er hun ego show van te maken, gaf jij juist op een wonderbaarlijke maner ruimte aan de verhalen van “je gasten”, je stelde de juiste vragen en deed waar dat nodig was een beroep op reacties van en uit het publiek. Chapeau, ik vond het zeer vakkundig, maar vooral ook inspirerend hoe jij daar “aan het werk was”

Geert Overdam, Kunst en cultuur adviseur

"Elske heeft onze papieren droom werkelijk tot leven te gebracht in een inspirerende podcast. Als verslaggever nam zij de luisteraar mee naar een plek die nog helemaal niet bestond. Zelfverzekerd, spontaan en enthousiast sprak ze met verschillende mensen die betrokken waren bij ons project. Tijdens de opnames wist Elske hen op hun gemak te stellen en het maximale te halen uit het clubje “amateur-acteurs”. Professioneel in de voorbereiding en uitvoering; prettig om mee samen te werken. We zijn ontzettend blij met het eindresultaat en hopen nog vele betekenisvolle verhalen met Elske te mogen maken, mét of zonder beeld"

Jaap Klink (BROED)

“Ik zag twee verfrissende en professionele presentaties van Elske Verbraak tijdens de jaarlijkse uitreiking van de zg Brabant Bokaal aan de Hoeders van de Brabantse Kunst en Cultuur“

Jan Post, vice-voorzitter Prins Bernhard Cultuur Fonds

"Als event producer heb ik iemand als Elske erg graag in mijn team en als gespreksleider op het podium staan. Zowel in de voorbereiding als in haar rol als dagvoorzitter of gespreksleider is ze gefocust, nieuwsgierig, goed voorbereid en enthousiast. Ze verdiept zich grondig in de inhoud, stelt vragen en doet creatieve suggesties. Dat maakt dat ze de gasten en sprekers zonder overdreven poespas op hun gemak stelt en hen in staat stelt het beste van zichzelf te laten zien. Ogenschijnlijk moeiteloos en met een aanstekelijke glimlach loodst ze het publiek door het programma heen."

Joyce Bokhoven, Event Producent

Contact

Bellen heeft mijn voorkeur, vind ik leuk!