logo-wake-up-312x214

Verbindt werelden via een podium.
Is actief voor en achter de schermen.

SCROLL-DOWN

WAKEUP


Mensen met elkaar in gesprek brengen. Dat kan Elske Verbraak als geen ander. Ze zet haar verbindende talent onder meer in voor het tv-programma ‘Goud van Brabant’, waar ze creatief producent is van de items ‘Het verhaal van je opa en oma’ en ‘Creatief Talent’. Daarnaast is ze regelmatig voor de schermen te vinden.

Over Elske

Elske Verbraak (creatieve professional) heeft een achtergrond in Human Resources. Het podium verkende ze middels een theateropleiding en in haar rol als presentatrice voor diverse evenementen. Bewustwording van het dagdagelijkse creëert ze voornamelijk door het stimuleren van sociale interactie en haar aangeboren nieuwsgierigheid.

Inklappen

CREATIEVE PRODUCTIE


Elske denkt in hoofdlijnen graag mee over de creatieve productie van een maatschappelijk sociaal project in opdracht. Of in eigen beheer. Hierbij neemt ze graag de rol van creatief producent voor sub-onderdelen op zich.

FACILITEREN ONTMOETING


Om vervolgens tijdens het project op het podium ontmoeting te faciliteren. Ze duikt hiervoor maar al te graag in het gesprek met de wereld van een ander om uiteindelijk op interactieve wijze podium en publiek met elkaar te verbinden.

WIJZE VAN INTERACTIE


In deze interactie zet zij haar nieuwsgierigheid, (zelf)reflectie, humor en verbindende kwaliteit in. Tot slot deinst ze niet terug voor de inzet van video, voice-over en audio-storytelling om de verbinding met publiek te realiseren.

PORTFOLIO

Trivium Lindenhof
Provincie Noord Brabant
Ligt in de week
Brabant C

“Elske wist met haar enthousiasme het publiek zo ver te krijgen om persoonlijke vragen te stellen aan de leden van het bestuur. Elske beheerst de kunst om dieper op de vragen in te gaan en een dermate veilige sfeer neer te zetten waardoor de vragen ook werden beantwoord" - Trivium Lindenhof, Raad van Bestuur

“Professioneel – goed voorbereid – innemend en vooral ook met aandacht en respect voor de verhalen van de mensen. Waar (te) veel presentatoren de neiging hebben om er hun ego show van te maken, gaf jij juist op een wonderbaarlijke maner ruimte aan de verhalen van “je gasten”, je stelde de juiste vragen en deed waar dat nodig was een beroep op reacties van en uit het publiek. Chapeau, ik vond het zeer vakkundig, maar vooral ook inspirerend hoe jij daar “aan het werk was” - Geert Overdam

 

"Om mensen wakker te maken en uit hun comfort-zone te krijgen kun je twee dingen doen. Je kunt ze ontwapenen. En je kunt ze confronteren. Elske kan en doet het allebei en dat is volgens mij haar kracht. En vraag je je af waarom je mensen wakker zou willen maken? Nou, ben je wel eens vooruit gekomen terwijl je zat te slapen?" - Creativity Wins, Robert Essenstam

contact

Een nieuw project? Tijd voor actie?

Bel Elske Verbraak: 06 26 93 83 61 of stuur vrijblijvend een mail.