Voor een uniek geluid:
dialoog/presentatie/
voice-over

 

Jouw verhaal

Je verhaal ligt te wachten op de wereld. Het móet verteld worden. |
En Elske weet hoe!

De beste manier om je verhaal de wereld in te sturen zijn naar Elske's haar idee en ervaring:

  • Podcast (reportage)
  • Podcast (gesprek)
  • Presentatie (live)
  • Voice-over

Neem een kijkje bij onderstaande voorbeelden:

Lees verder

  • Een podcast-reportage over een nieuw project zoals de Henriettewaard om bezoekers te werven
  • Een podcast over een mysterieus verhaal vanuit Erfgoed om mensen meer te betrekken bij dit onderwerp
  • Een presentatie om mensen te enthousiasmeren zich aan te sluiten bij Buurkracht
  • Een gesprek met gasten om een beeld te creëren over een thema/onderwerp en zo publiek aan te haken
  • Een voice-over voor een tv-programma zoals eerder Goud van Brabant
  • Een voice-over bij het introduceren van jouw verhaal online (functioneel of creatief van karakter)

Beeld en geluid, of juist alleen het gesproken woord: Elske’s ervaring in het vertellen van verhalen draagt bij aan het overbrengen van jouw boodschap. En misschien heb je je verhaal wel in je hoofd al klaar, maar moeten we samen nog op ontdekkingstocht om de juiste boodschap te formuleren.

Jouw verhaal is altijd leidend. Elske kiest de techniek en vorm die aansluit bij je verhaal, je doelgroep, je boodschap en – ook niet onbelangrijk – je doel. “Samen met mijn netwerk van professionals lever ik altijd kwaliteit af. Zodat jouw verhaal de wereld kan veroveren.”
Inklappen

Elske

Ervaring

In 2007 studeerde Elske af aan de opleiding Personeelsmanagement. Vervolgens deed ze ervaring op in de wereld van HR. In 2011 ging het roer om: Theaterschool De Trap in Amsterdam volgde. “In deze periode zette ik ook mijn eerste stappen als presentatrice. Twee jaar later bedacht ik WakeUp. Onder deze bedrijfsnaam focuste ik mij jarenlang op het inspireren van mensen tot meer werkplezier. Daarnaast genoot ik van mijn werk als presentatrice.”

In 2015 kwam WakeUp in toenemende mate op de tweede plaats en kreeg Elske de mogelijkheid om als coördinator vrijwilligers voor kunstproject Wolk te werken (Stichting Nieuwe Helden). “Hier maakte ik - in teamverband - vanaf 2017 als creatief producent twee jaar lang het (tv)programma Goud van Brabant en leverde ik een wezenlijke bijdrage aan de groei van het creatieve netwerk BrabantDC/CWF. Hoe? Voornamelijk door invulling te geven aan evenementen en door internationale studenten te verbinden aan elkaar en het netwerk.”

Lees verder

Elske is nog altijd een veelgevraagd presentatrice. Maar ze richtte zich daarnaast steeds meer op audio. “Zo maakte ik een podcast in opdracht en voerde ik ook eigen werk uit door mensen te vragen ‘wat ze bezig houdt’. Ik heb een breed netwerk in de film/audio-wereld waardoor ik snel en op korte termijn in teamverband kan optreden voor een opdracht.

Inklappen

Zo werkt het

Elske kijkt, luistert en maakt in combinatie met haar fijngevoeligheid snel contact met mensen. Hierdoor komen gesprekken makkelijk tot stand. Haar fantasie en nieuwsgierigheid lenen zich uitstekend voor onderzoek, zowel voor opdrachten met een wat functioneler karakter als opdrachten waarbij meer verbeeldingskracht aan te pas moet komen. Echter altijd overwegend maatschappelijk sociaal georiënteerd.

Elskes stem creëert enerzijds rust, maar zet ook aan tot energie. Ze werkt graag in teamverband, denkt creatief mee, en is als een vis in het water als ze in de uitvoering en als onderzoeker eropuit kan trekken.

Ervaring in beeld en audio

Elske

BrabantDC
Presentatie Networking Dinner DDW

 

youtube-video-thumbnail

Performance Verwarrend?!
Samenwerking met Rogier Roeters

Brabant

Prins Bernhard Cultuurfonds
Presentatie Brabant Bokaal 2018-2019

youtube-video-thumbnail

Podcast reportage Henriettewaard
Audio

youtube-video-thumbnail

Host Radio Social Label
Elske in gesprek met Mark Rutte

youtube-video-thumbnail

Brainportlijn Eindhoven
Voice-over voor Gemeente Eindhoven

Elske-3

BrabantC
Presentatie Partnerevent

Elske-2

Ligt in de Week
Huiskamergesprek met wisselende gasten

youtube-video-thumbnail

Spiek
Voice-over voor Spiek

Referenties

“Elske wist met haar enthousiasme het publiek zo ver te krijgen om persoonlijke vragen te stellen aan de leden van het bestuur. Elske beheerst de kunst om dieper op de vragen in te gaan en een dermate veilige sfeer neer te zetten waardoor de vragen ook werden beantwoord"

Trivium Lindenhof, Raad van Bestuur

“Professioneel – goed voorbereid – innemend en vooral ook met aandacht en respect voor de verhalen van de mensen. Waar (te) veel presentatoren de neiging hebben om er hun ego show van te maken, gaf jij juist op een wonderbaarlijke maner ruimte aan de verhalen van “je gasten”, je stelde de juiste vragen en deed waar dat nodig was een beroep op reacties van en uit het publiek. Chapeau, ik vond het zeer vakkundig, maar vooral ook inspirerend hoe jij daar “aan het werk was”

Geert Overdam, Kunst en cultuur adviseur

"Elske heeft onze papieren droom werkelijk tot leven te gebracht in een inspirerende podcast. Als verslaggever nam zij de luisteraar mee naar een plek die nog helemaal niet bestond. Zelfverzekerd, spontaan en enthousiast sprak ze met verschillende mensen die betrokken waren bij ons project. Tijdens de opnames wist Elske hen op hun gemak te stellen en het maximale te halen uit het clubje “amateur-acteurs”. Professioneel in de voorbereiding en uitvoering; prettig om mee samen te werken. We zijn ontzettend blij met het eindresultaat en hopen nog vele betekenisvolle verhalen met Elske te mogen maken, mét of zonder beeld"

Jaap Klink (BROED)

“Ik zag twee verfrissende en professionele presentaties van Elske Verbraak tijdens de jaarlijkse uitreiking van de zg Brabant Bokaal aan de Hoeders van de Brabantse Kunst en Cultuur“

Jan Post, vice-voorzitter Prins Bernhard Cultuur Fonds

"Als event producer heb ik iemand als Elske erg graag in mijn team en als gespreksleider op het podium staan. Zowel in de voorbereiding als in haar rol als dagvoorzitter of gespreksleider is ze gefocust, nieuwsgierig, goed voorbereid en enthousiast. Ze verdiept zich grondig in de inhoud, stelt vragen en doet creatieve suggesties. Dat maakt dat ze de gasten en sprekers zonder overdreven poespas op hun gemak stelt en hen in staat stelt het beste van zichzelf te laten zien. Ogenschijnlijk moeiteloos en met een aanstekelijke glimlach loodst ze het publiek door het programma heen."

Joyce Bokhoven, Event Producent

Meer werk

Vanwege de corona crisis gaat Elske regelmatig in gesprek met mede zzp'ers die noodgedwongen of vanuit verlangen in een totaal andere sector zijn gaan werken. Publicatie van deze podcast Unlock the Luck is uitgebracht via Spotify en staat bij Projecten

Vanaf 2020 onderzoekt Elske de mogelijkheden voor het uitbrengen van meditaties en het zingen van zgn. 'heart songs'.

Presenteren online

Het online werken met camera zorgt voor een andere manier van (jezelf) presenteren. Dit kan merkbaar zijn in je gevoel wanneer je voor de camera staat of zit. Je voelt je anders of minder zeker. Ook is het nog steeds zoeken naar een nieuwe manier van interactie met jouw publiek. Een gast in de studio, sprekers online of juist die leerlingen die je al heel lang kent. En hoe werkt het als dit publiek juist wel of niet zichtbaar is? Hoe creëer je voor jezelf rust, ruimte en behoudt je juist de energie op alle fronten?

Maak hieronder een afspraak!